Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

joi, 11 martie 2010

Întreţinerea periodică e ferestrelor

Sistemul de articulare permite rotirea ferestrei cu 180°, ceea ce uşurează curăţirea geamului. Sistemul de blocare montat în partea superioară, permite fixarea ferestrei deschise în diferite poziţii, ceea ce permite aerisirea sau curăţirea geamului în siguranţă. Deasemenea uşurează montarea şi demontarea cadrului mobil al ferestrei.
Este necesară gresarea balamalelor o dată la doi, trei ani.
Mecanismul de închidere este astfel conceput încât să permită fixarea ferestrei în 3 poziţii care să permită şi aerisirea încăperii. În baie şi bucătărie se recomandă aerisirea cu geamul  în poziţia întredeschis.
Ferestrele sunt tratate cu două straturi de lac acrilic "ecologic. Se recomandă lăcuirea periodică a ramelor, la intervale de 2-5 ani, în funcţie de gradul de uzură al stratului de lac.
În încăperile în care sistemul de aerisire controlată cu geamul închis prin intermediul clapetei de ventilaţie nu este suficient, nu utilizaţi pe timp de iarnă nici aerisirea prin metode întredeschis 1 şi , ci aerisiţi încăperea cu geamul deschis.
Ferestrele FTP sunt dotate cu un sistem de aerisire  care a fost astfel conceput încât să permită o aerisire controlată cu geamul deschis.
 
Pentru a elimina fenomenul de condens pe timp de iarnă, este necesar:

1. Să de realizeze corect izolarea termică şi plasarea unui calorifer sub fereastră.
Mecanismul de blocare montat în partea superioară  perminte fixarea ferestrei în poziţia întredeschis.
2. Aersirea încăperii să se facă în mod regulat.
Pentru a permite scurgerea apei de ploaie în condiţii optime, se recomandă îndepărtarea frunzelor şi curăţirea ramei de etanşare în fiecare an. 
3. Să ne îngijim de aerisirea frecventă a încăperii.
SURSA: Kronlux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro