Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

joi, 11 martie 2010

Etape in montarea lambriurilor din PVC

lambriu_01

Cele 6 etape descrise mai jos va pot ghida in amenajarea locuintei dumneavoastra.


1. Fixarea sipcilor pe perete
Se monteaza sipcile de lemn (2-3cm latime) paralele cu podeaua, la o distanta de 35-50cm intre ele. Folositi nivela cu bula pentru a obtine o montare dreapta a sipcilor.

2. Prinderea sipcilor in jurul usilor si geamurilor
Daca aveti geamuri sau usi pe peretele respectiv, construiti un chenar in jurul acestora pentru a putea fixa usor capetele sau marginile lambriurilor.

lambriu_02
3. Asezarea placilor de polistiren
Recomandam umplerea spatiilor dintre sipci cu polistiren. Placile de polistiren au 50cm latime si se vor potrivi usor in spatiile respective. Veti obtine un plus de izolare fonica si termica.

lambriu_03
4. Montarea lambriurilor
Incepeti montarea primei placi de lambriu pornind dintr-o margine a peretelui si verificati verticalitatea cu nivela. Masurati si taiati cu cutterul lambriurile care se monteaza la marginea geamurilor sau a peretelui. Placile se fixeaza cu suruburi autoforante.

lambriu_04
5. Fixarea prizelor si intrerupatoarelor
Marcati pe placi locul unde se afla prize sau intrerupatoare. Gauriti apoi folosind o freza rotunda de dimensiunea potrivita. Introduceti dozele si montati intrerupatoarele si prizele.

lambriu_05
6. Montarea accesoriilor pentru lambriuri
La imbinarea lambriurilor pe colt se folosesc coltarele speciale pentru colturi interioare sau exterioare. Acestea se fixeaza cu adeziv. Se mai pot monta elemnte PVC tip ’U’ la imbinarea cu tavanul sau cu podeaua. 
lambriu_06

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro