Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

miercuri, 4 august 2010

De ce anume trebuie sa tinem cont la achizitionarea unui aparat de aer conditionat?

 De ce anume trebuie sa tinem cont la achizitionarea unui aparat de aer conditionat? Care este diferenta dintre un aparat la un pret mediu si unul cu un pret ridicat? Ce functii are in plus un aparat cu un pret mai mare si ce rol au acestea?
  Cea mai mare diferenta este tipul de compresor. Aparatele cu pret mediu sunt echipate cu compresor de tip pornit/oprit, iar cele cu pret mai ridicat cu compresor INVERTER, adica cu turatie variabila. Compresorul de tip inverter modifica turatia in functie de necesitatile de racire ale spatiului, generand in acest fel economii de energie.

O alta diferenta este sistemul de filtrare. La un aparat mediu intalnim filtru de praf clasic, cel de plastic, si poate un filtru antibacterian cu catechin. Acesta din urma este un filtru consumabil. La aparatele mai scumpe sistemul de filtrare este mai complex (vezi NEO Plasma la LG). Aceste sisteme realizeaza o filtrare in 5 etape separate, pentru a creste puterea de curatare a aerului. Acesta elimina particulele fine de praf si mucegaiul, mirosurile neplacute si fumul de tigara, in timpul filtrarii aerului.

Functiile nu difera foarte mult de la un aparat mediu fata de unul mai scump. Modurile de lucru sunt comune: racire, incalzire, ventilare, auto (alege singur daca merge pe racire sau incalzire in functie de temperatura interioara), sleep. Diferenta apare la modalitatile de programare, daca un aparat mai scump programeaza la pornire si la oprire dupa ora si minut, cele mai ieftine programeaza numai la oprire: din momentul apasarii tastei in 1, 2 pana la 7 ore.
SURSA:  aer-conditionat.com.ro
Produs disponibil la :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro