Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

joi, 1 iulie 2010

Consultanta achizitionare aparat de aer conditionat

Un aspect care trebuie subliniat pentru asigurarea confortului termic in urma instalarii unui aparat de aer conditionat este dimensionarea capacitatii acestuia in functie de spatiul unde urmeaza a fi utilizat, astfel:

Puterea aparatului                
Birouri si Spatii Comerciale              
Locuinte         
9.000 Btu/h
12.000 Btu/h
14.000 Btu/h
18.000 Btu/h
22.000 Btu/h
14 - 22 mp
20 - 30 mp
24 - 36 mp
33 - 55 mp
40 - 60 mp
18 - 25 mp
24 - 35 mp
28 - 45 mp
40 - 50 mp
48 - 70 mp


Gama de aparate de aer conditionat YAMATO face parte din categoria aparatelor care au unul dintre cel mai mare volum al vanzarilor catre client. Datorita raportului calitate-pret care poate satisface pana si cel mai pretentios client. YAMATO ramane pentru multi dintre clientii nostrii prima optiune in achizitionarea unui aparat de aer conditionat.

Toate aparatele de aer conditionat YAMATO, indiferent de capacitate au incorporate functional si constructiv compresoare eficiente Toshiba, schimbatoare de caldura eficiente, dotate cu turbulatoare si sisteme de evacuare rapida a condensului.

Ca si cea mai mare parte a aparatelor de aer conditionat, aparatele de aer conditionat YAMATO folosesc ca agent refrigerant R410 A.

Ca si functii specific acestui aparat, pe langa clasica pornire/ oprire, aparatele de aer conditionat YAMATO au un program de functionare pe timp de noapte, care adapteaza functionarea aparatului la necesitatile de confort pe timp de noapte, asigura o distributie multidimensionala a aerului in incapere, atat pe orizontala cat si pe verticala. Procesul de deumidificare permite scaderea umiditatii aerului fara a influenta temperatura ambientului. O caracteristica aparte este autodiagnoza si autoprotectia, care in caz de eroare afiseaza codul erorii.

Noul model de aparat de aer conditionat YAMATO are un design deosebit al aspectului exterior si o functionalitate ridicata a componentelor din interiorul lui. Datorita tehnologiei de ultima generatie care a fost folosita la producerea lui, acest aparat este foarte practic si puternic.


SURSA: Aston.ro
Produs disponibil la : Bricostore Braila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro