Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

joi, 14 ianuarie 2010

Montarea chiuvetelor



Există un sortiment enorm de chiuvete. Dar în momentul în care v-aţi decis asupra uneia, restul nu mai este o problemă.
Există un sortiment enorm de chiuvete. În momentul alegerii dimensiunilor chiuvetei şi al stabilirii suprafeţei pentru scurgerea vaselor trebuie să ţineţi cont de racordurile de apă şi de spaţiul existent. După aceea montarea este extrem de uşoară.
De regulă chiuveta se montează direct în suprafaţa de lucru – cel mai bine înaintea montării blatului, deoarece astfel următorii paşi de lucru vor deveni mai uşor. Pentru determinarea poziţiei corecte şi armătura are un rol important. Dacă chiuveta nu are o degajare, trebuie să mai faceţi încă o gaură în blatul de lucru.
Aşezaţi în poziţie inversă chiuveta pe blatul de lucru şi marcaţi contururile. Important: deplasaţi spre interior linia de tăiere pentru ferăstrăul vertical, cu un adaos egal cu lăţimea marginii. Înainte de decupare aveţi grijă ca suprafaţa de lucru să fie poziţionată corect. Executaţi câte o gaură cu diametrul de zece milimetri în fiecare colţ şi începeţi tăierea cu ferăstrăul vertical din aceasta. Tăiaţi cu grijă, deoarece blatul de lucru se poate smulge uşor de pe barele subţiri.
Înainte de montarea bazinului aplicaţi un etanşant adecvat (de exemplu silicon) pe suprafeţe tăiate. Astfel veţi împiedica ulterior pătrunderea umezelii şi umflarea blatului de lucru .

SURSA: BOSCH DO-it

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro