Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

miercuri, 4 august 2010

Sistemul de purificare NEO-Plasma

 

 

Sistemul de purificare NEO-Plasma

Sistemul unic LG NEO-Plasma echipat cu 3 filtre specializate pentru imbunatatirea filtrarii.
1. Prefiltrul
Filtru antibacterian pentru a reducerea prafului, spori si alte particule mari.


2. Filtrul Plasma
Filtrul PLASMA este conceput si dezvoltat numai de catre LG, pentru a retine cele mai fine particule de praf, chiar si particule de fum de tigara.
3. Filtru Nano Carbon
Filtrul Nano Carbon inlatura particulele de miros din incapere. Prin urmare, filtrul activ de Carbon va fi inlocuit cu filtrul Nano Carbon Ball. Acest produs a fost de asemenea dezvoltat de LG Electronics ca promovare de uz casnic si sanatate si este primul produs care utilizeaza tehnologia Nano din lume. Tehnologia Nano controleaza dimensiunea si forma porilor.

Anti Corrosion Gold Fin
Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.
Salt test
Modul Auto
La modelele cu functia de incalzire, modul de operare poate fi schimbat automat in functie de temperatura interioara.
Modul Auto
Auto Restart Function
In cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.

Auto Clean
Principala cauza a mirosurilor degajate de aparatul de aer conditionat o constituie dezvoltarea bacteriilor si mucegaiurilor pe suprafata schimbatorului de caldura. Functia Auto Clean usuca suprafata schimbatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiurilor, reducand semnificativ mirosul si necesitatea curatarii aparatului.
Auto clean
Primul pasPrimul pas. Usuca evaporatorul cu un jet de aer silentios.
Apasand butonul Auto-clean se va activa functia dupa oprirea aparatului, daca a functionat in modul Racire.
Al doilea pasAl doilea pas. Elimina bacteriile circuland aerul prin sistemul NEO Plasma.

Easy Quick Clean System
1. Grile detasabile.
Panou detasabil
Curatarea aparatului de aer conditionat se poate face foarte simplu deoarece panoul frontal si grila de aspiratie sunt detasabile.
2. Filtrul
Filtru
Filtrele trebuie mentinute curate tot timpul pentru a asigura buna functionare a aparatului. Aceasta procedura se poate face foarte simplu.
3. Auto Clean
Neo
Umezeala in evaporator poate crea mediul propice dezvoltarii bacteriilor, functia Auto Clean asigura uscarea rapida a evaporatorului, micsorand rata de dezvoltare a bacteriilor si mucegaiurilor.
Auto Swing
Aparatele LG NEO-Plasma pot dirija aerul atat pe verticala, cat si pe orizontala, pentru a mentine temperatura camerei cat mai constanta.
Auto Swing
Jet Cool
Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 min sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdC.
Jet Cool
Sleep Mode
Cu o singura apasare de buton, automat programati aparatul la oprire, stabiliti viteza de functionare si ajustati temperatura pentru asigurarea confortului in timpul somnului
Distributie optimizata a jetului de aer
Distributia pe verticala a jetului de aer este ajustata conform modului de operare, astfel pe incalzire jetul va fi distribuit la un unghi mai mare datorita faptului ca aerul cald se ridica la partea superioara a incaperii.
Distributia aerului
Jet de aer egal si rapid
Aparatele de aer conditionat LG ating valorile dorite ale temperaturii mai rapid.
Jet de aer
Deumidificarea
Deumidificarea reduce umiditatea deranjanta din camera fara sa supra-raceasca.
Deumidificare
Datorita modului de refulare al aerului in incapere, o estimare precisa a temperaturii aerului nu se poate face.
LG deumidificare
Prin marirea unghiului de refulare al aerului in incapere se poate estima mult mai bine temperatura interioara, evitand astfel supra-racirea.
Hot Start Function
In timpul pornirii in modul de incalzire, pentru a nu refula aer rece in incapere, turbina aparatului de aer conditionat va porni numai cand temperatura conductelor va atinge temperatura de 28 grdC.
Cand temperatura in conducte atinge 28 grdC, turbina va functiona 1 min la viteza minima, dupa care va functiona la viteza stabilita pe telecomanda.
SURSA:
Produs disponibil la :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro