Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

vineri, 1 ianuarie 2010

International VELUX Award 2010

International VELUX Award 2010 

veluxInternational VELUX Award 2010 pentru studenţii la arhitectură provoacă studenţii în a explora tema luminii solare şi a luminii naturale în cel mai amplu sens, în scopul înţelegerii acestei surse specifice şi relevante de lumină şi energie.

Prin intermediul acestui premiu, VELUX oferă un omagiu luminii naturale şi evidenţiază importanţa acesteia în proiectare, conform viziunii companiei, care promovează lumina naturală, aerul proaspăt şi o viaţă de calitate. În cadrul temei generale “Light of Tomorrow” se urmăreşte adoptarea unui nou mod de gândire în ceea ce priveşte introducerea în design a luminii naturale, aerului proaspăt şi calităţii vieţii, pentru a oferi o perspectivă asupra evoluţiei ideilor şi a potenţialelor tendinţe legate de lumina naturală in arhitectură.

International VELUX Award pentru studenţii la arhitectură este organizat în colaborare cu UIA, Uniunea Internaţională a Arhitectilor, şi EAAE, Asociaţia Europeană a Şcolilor de Arhitectură; are loc o dată la fiecare doi ani şi este deschis participării studenţilor din întreaga lume.

Un juriu internaţional alcătuit din arhitecţi renumiţi va evalua proiectele concurente şi va acorda câştigătorilor premii în valoare de 30,000 euro. Se vor acorda premii atât studenţilor cât şi profesorilor care au condus proiectele câştigătoare. Ceremonia de premiere va avea loc în octombrie 2010. Toate proiectele trimise vor fi expuse pe pagina de internet velux.com/iva.
Formularul de înregistrare şi mai multe informaţii despre concurs se găsesc pe site-ul velux.com/iva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro