Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

duminică, 3 ianuarie 2010

Cum montam cada si lavoarul

Cum montam cada si lavoarul
 

Materiale necesare:

1. Cada 2. Lavoar 3. Picior lavoar 4. Baterie lavoar 5. Baterie cada 6. Teava PP 7. Picioare cada

Materiale necesare


 

Unelte necesare:

1. Chei fixe 2. Bomfaier sau cutter 3. Bormasina si spirale pentru beton 4. Nivela cu bula de aer

Unelte mecesare

Montarea bateriei pentru lavoar
Incepeti operatiunea de montare a bateriei prin insurubarea furtunelor de alimentare pe care le gasiti in cutia bateriei. Fixarea acestor furtune se face fara a folosi calti sau alte produse pentru impermeabilizarea imbinarilor.
image

Dupa ce ati fixat suruburile, introduceti bateria in orificiul lavoarului, apoi prindeti pe dedesubt flansa de fixare si strangeti cu piulita.
image

Prindeti furtunele de alimentare la robinetii corespunzatori. Verificati cu atentie ca fiecare furtun sa fie conectat la robinetul corespunzator. Porniti bateria folosind apa calda si rece pentru a va asigura ca nu exista scurgeri.
image
Montarea unei cazi clasice si a bateriei
Prindeti picioarele de cada folosind suruburile de prindere. Este recomandat sa folositi un strat de silicon sanitar pe toata zona unde se prind picioarele pentru o fixare mai buna de cada. Reglati din suruburile picioarelor orizontalitatea cazii.
image

Montati sistemul de scurgere format din preaplin, ventil si sifonul de scurgere. Va recomandam sa intrebati un specialist din magazin daca sistemul de scurgere se potriveste cu modelul de cada ales.
image

Scurtati teava de scurgere astfel incat imbinarea sa se realizeze usor si sistemul sa nu stea tensionat. Lubrifiati cu un produs special pentru imbinarile de scurgere (produsul de lubrifiere va permite sa demontati de mai multe ori imbinarile in cazul in care gresiti ceva).
image
Dupa montaj verificati daca toate imbinarile sunt stranse bine. Daca nu ati montat bateria in prealabil, puteti face un test folosind o galeata cu apa pe care o turnati in cada si asteptati cateva minute pentru a observa daca exista scurgeri.
image

Montati bateria aleasa prin insurubare in alimentarile prinse pe perete. Prindeti apoi si dusul si testati intregul ansamblu pentru a va asigura ca functioneaza corect si imbinarile nu au defectiuni.
image
La final montati lateralele folosind clipsurile speciale care se prind de sistemul de picioare si de lateralele cazii. La final prindeti si coltarele pentru perete folosind silicon sanitar transparent.
image
Montarea unui lavoar clasic
Pozitionati lavoarul pe piciorul ceramic, reglati pozitia orizontala si insemnati gaurile de prindere in perete.
image
Faceti gaurile in zid folosind o bormasina cu o dimensiune de spiral corespunzatoare. Introduceti diblurile in gauri si apoi strangeti bine suruburile folosind o cheie.
image
Apropiati lavoarul de suruburile fixate in prealabil pentru a fi siguri ca se potrivesc gaurile. Lasati-l jos apoi si montati bateria conform instrucţiunilor din pliant.
image
Prindeti sistemul de scurgere pe lavoar. Fixati apoi furtunul flexibil pe sistemul de scurgere. Prindeti si tija care actioneaza ventilul sistemului de scurgere.
image

Introduceti furtunul flexibil in teava de scurgere astfel incat sa ramana sub forma de U functionand astfel si ca garda de apa.
image
Dupa ce ati verificat daca bateria functioneaza corect si sistemul de scurgere nu are scapari, puteti aseza definitiv piciorul ceramic pentru a masca toate elementele.
image
Sursa: Bricostore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro