Cele mai recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro

Lettori fissi

miercuri, 8 iulie 2009

SUPER OFERTA USI METALICE!!!

NUMAI LA BRICOSTORE, GASITI USILE METALICE ECO

Deschidere usa: stanga/dreapta.
Dimensiuni usa standard: 2050x880mm.
Constructie usa: doua foi de tabla de otel dublu-decapata 0,6mm.
Constructie toc: foaie tabla otel dublu-decapata de 1mm.

Interior usa: vata bazaltica din interior ofera o izolatie termica si fonica superioara, deasemenea inlatura aparitia condensului.
Etanseitatea este asigurata prin garnitura tubulara aplicata pe tocul usii cu mare rezistenta la mediul extern.
Finisare: blatul de usa si tocul sunt vopsite electrostatic cu vopsea rezistenta la exterior (conditii atmosferice, raze UV, inghet/dezghet). Vopseaua: are la baza rasini poliesterice saturate alese pentru rezistenta deosebita la radiatiile UV si actiunile mecanice exterioare.
Feronerie: broasca principala de tip "multisistem" cu cilindru si amprenta si sild antiefractie. Chei cu amprenta si silduri antiefractie, blindaje suplimentare sudate pe interiorul usii in dreptul broastelor pentru a anula posibilitatea gauririi broastei pe langa sildul antiefractie, bolturi fixe sudate pe blatul de usa ce devin active atunci cand usa este inchisa, astfel anuland scoaterea usii de pe toc.
Usa are cheie tip"safe" si se livreaza cu "cheie de montaj”. Cheia de montaj este folosita la data montajului, dupa care prin introducerea cheii originale sistemul de recodeaza, iar „cheia de montaj” nu mai este valabila.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii recente

Articole recente

Anvelope de motocicleta la cauciucuridirect.ro